Tips

Hitta ditt mode på nätet

Idag finns det oändliga mängder av olika typer av kläder tillgängligt på nätet. Hur hittar du rätt i denna uppsjö av olika nätbutiker och olika modestilar? Inledningsvis bör du göra lite efterforskning i din egna garderob.

Vad är det för plagg du äger idag? Vad är det för plagg du skulle vilja ha i din garderob? Börja med att kartlägga vad du faktiskt har och sedan kan du enklare hitta rätt. För dig som är sugen på att byta ut hela din garderob på en gång, vänta med det! Först och främst kan du sortera allt som kan räknas som basplagg i en hög. Sedan kan du titta efter plagg att komplettera dina basplagg. Du vill helst inte gå runt med massor av olika plagg som står ut alltför mycket.

Hitta inspiration av andra i din omgivning

Fortsättningsvis kan du alltid ta inspiration från andra i din omgivning. Exempelvis kan du titta på olika sociala medier för att hitta någon kreativ själ som inspirerar dig. För dig som inspireras av streetwear är Virgil Ablog ett givet alternativ. Sammanfattningsvis kan du även klicka här för att hitta gott om inspiration. Slutligen är det allra viktigaste att du är nöjd med ditt val av kläder.